Megrohanták a magyarok a boltokat: káosz, tömegnyomor az IKEA-ban is

Pénzcentrum2021. március 6. 15:38

Rengeteg magyar kerekedett fel az újabb, várhatóan 2 hetes, lezárások miatt hétvégén, hogy megveegye még azt a valamit, amire "feltétlenül" szüksége van... Tömegnyomor, káosz, órás várakozás, ez lett sokak jussa, akik ilyesféle kalandba vágtak március első hétvégéjén.

Facebookon figyelmezteti vásárlóit az IKEA, hogy a lezárás előtti megnövekedett forgalom miatt beléptetési-rendszer van érvényben az áruházaiban. Mint írják,

áruházainkban az egy időben tartózkodók száma korlátozva van, így előfordulhat, hogy várakoznod kell a bejutásra mikor odaérsz.

Azt is közölte az áruház, hogy annak érdekében, hogy a bent lévő vásárlókat időben ki tudják szolgálni, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a bejárati ajtókat 18:15-kor bezárják, és mindenkit arra kérnek hogy legkésőbb 19:00-ig hagyják el az épületet.

A Telex eközben már dél körül, olvasói levél segítségével arról írt, hogy "káosz" van, és kígyózó sorok például a budaörsi IKEA-nál. De mutattak képet egy teljesen kiüresedett auchanos vécépapírsorról is, ahogy egy Premier Outlet előtt gyülekező tömegről is.

(Címlapkép: IKEA Facebook oldala)
Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, IKEA, nyomor, bevásárlás,