Szerencsevadászok, figyelem! Tovább halmozódnak a giganyeremények

Pénzcentrum2021. március 4. 15:01

Ezen a héten már több mint 2,1 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok Magyarország legkedveltebb lottójátékán, miután múlt héten sem született telitalálatos az Ötöslottón. A SzerencseSzombat lottóshowban ezúttal Keresztes Ildikó és Takács Nikolas lép fel.

A múlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, ezért ezen a héten - 10 hét halmozódást követően - a várható főnyeremény már 2,13 milliárd forint. Az előző héten összesen több mint 76 000 nyertes szelvény adtak fel, közülük 35 szelvényen az ötből négy számot tippeltek meg helyesen a játékosok, amelyek értéke egyenként 1 480 765 forint volt. Idén eddig hetente átlagosan 88 764 szelvény ért el nyereményt, amely nem sokkal marad el a 2020-as heti átlaghoz (91 291) képest. A Szerencsejáték Zrt. a tavalyi évben a legtöbb nyertes játékot a 9. játékhéten regisztrálta, ekkor összesen több mint 216 000 nyertes örülhetett.

A játékosok ezúttal is a Duna TV SzerencseSzombat című adásában követhetik figyelemmel a sorsolást 18:45-től. A lottóshow első felében a Luxor sorsolás alatt a műsorvezetők Gyenes Ildikóval beszélgetnek, aki a világ egyik legokosabb kutyájának, Maxnak a gazdája. A border collie fajtájú kutya akkor vált világhírűvé, amikor az ELTE etológusai egy nemzetközi kutatás keretében kiválasztottak hat versenyzőt, köztük Maxot is, aki végül a Genius Dog Challenge névre keresztelt tudományos kísérletben kiemelkedő szóértésével, valamint szótanulási képességével legtöbb fajtársát maga mögé utasítva nyerte el ezt a címet.

Az Ötöslottó sorsolás alatt Balázs Fecó zenészlegenda emlékére két művésztársa, Keresztes Ildikó és Takács Nikolas énekel egy-egy felejthetetlen Balázs Fecó-dalt, fellépésüket pedig egy különleges duettel zárják.

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, milliárd,