2020 a lottómilliárdosok éve: öten is nagyot kaszáltak az Ötöslottón

Pénzcentrum2020. december 21. 08:30

Nemcsak a nyeremény összege, a játékkedv sem volt mindennapi az Ötöslottón: míg átlagosan 3 millió, az 51. héten több, mint 4 millió szelvényt adtak fel - számolt be az RTL Klub Híradója.

A vasárnapi sorsoláson egy szerencsés 3,9 milliárd forintot nyert a 2; 19; 27; 29; 86-os nyerőszámokkal. Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy az idei év kifejezetten szerencsés évnek mondható, hiszen ez már az 5. nagy jackpot az Ötöslottón.

Az eddigi legnagyobb főnyereményt is 2020-ban vitték el, ami több, mint 6 milliárd forint volt.

A 100 millió forint feletti kiemelten nagy összegű nyereményeket az SzZrt. kizárólag átutalással teljesíti, a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bankbankfiókjában nyitott forint alapú olyan lakossági bankszámlára, amely felett a nyertes játékos bankszámlaszerződéssel bankszámlakivonattal vagy egyéb módon igazolhatóan rendelkezési joggal bír.

Egyelőre a nyerőszámain kívül semmit sem lehet tudni az új magyar milliárdosról, ez azonban változhat. A nemzeti lottótársaság általános gyakorlatának részeként a nagyobb nyeremények felvételekor a társaság munkatársai felajánlják a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad.

Címkék:
vásárlás, lottó, nyeremény, Ötöslottó, nyerőszámok, giganyeremény, rtl magyarország,