Rendkívüli! Ő nyert ma közel 4 milliárd forintot az Ötöslottón

Pénzcentrum2020. december 19. 19:39

Az Ötöslottó 51. heti sorsolásán közel 4 milliárd forintot nyert az a játékos, aki a "2; 19; 27; 29; 86" számsorozattal játszott.

Mint arról a Pénzcentrum élő tudósításában beszámoltunk, az Ötöslottó 2020/51. játékhetén több mint 3 milliárd 959 millió forintot nyert egy szerencsés játékos. A hatalmas főnyereményért 90 napig jelentkezhet a játékos, amelyet banki átutalással írnak majd jóvá a számláján. Mint azt a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatójában írja:

A 100.000.000 Ft feletti kiemelten nagy összegű nyereményeket az SzZrt. kizárólag átutalással teljesíti, a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bankbankfiókjában nyitott forint alapú olyan lakossági bankszámlára, amely felett a nyertes játékos bankszámlaszerződéssel bankszámlakivonattal vagy egyéb módon igazolhatóan rendelkezési joggal bír.

Egyelőre a nyerőszámain kívül semmit sem lehet tehát tudni az új magyar milliárdosról, ez azonban változhat. A nemzeti lottótársaság általános gyakorlatának részeként a nagyobb nyeremények felvételekor a társaság munkatársai felajánlják a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad.

Ez az úgynevezett nagynyertes kérdőív, amelyet nemrég a 63 éves Ötöslottó történetének legnagyobb nyereménye, a 6,431 milliárd forintos jackpot esetében is kitöltött a szerencsés. Mint akkor azt megtudtuk, a játékos vidéken adta fel a milliárdokat érő szelvényét, amelyet önállóan, véletlenszerűen kiválasztott számok megjelölésével játszott meg. A sorsolást követően az internetről értesült arról, hogy nyert: szóhoz sem jutott, annyira meglepődött amikor rájött, hogy a kisorsolt számok mindegyike megegyezik az általa beikszeltekkel. Elsőként a párját értesítette a nagyszerű hírről.

A korábbi nagynyertes kérdőívek alapján pedig az is elmondható, hogy a nyertesek többsége több éve, adott esetben több évtizede játszik azzal a játékkal, amelyen nagynyereményt ért el. Az Ötöslottó rekordnyertese azonban kivétel volt ez alól: évente mindössze néhány alkalommal ad fel szelvényt, így semmiféle szelvényfeladási stratégiáról és feladási rituáléról nem tudott beszámolni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A fentieken túl a rekord nyertes arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete és a nyeremény hatással lesz baráti és családi kapcsolataira is. A játékos elmondása szerint tárgyi dolgokra, így autóra és lakásra biztosan jut majd a jackpotból, de befektetni is fog, amelyhez pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi. Emellett úgy nyilatkozott, hogy szűkebb családja is részesül majd az összegből.

Címkék:
lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, jackpot, nagynyertes, tudósítás, ötös lottó, szerencsejáték zrt., családi autó, mal zrt, otoslotto, ötöslottó friss, szerencsejáték ötöslottó nyerőszámai,