Te is vettél ilyen terméket az Auchanban? Inkább ne edd meg, mérgező anyag került bele

Pénzcentrum2020. december 10. 19:07

Idegen növényi anyag, úgy tűnik, csattanó maszlag került az Auchan zabpelyhébe - derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményéből.

Idegen növényi anyag, feltehetően csattanó maszlag került az Auchan saját márkás zabpelyhébe - derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményéből. Az áruházlánc ezért visszahívja a terméket.

A zabpehelyre vonatkozó adatok:

  • A termék neve: Auchan Nagy szemű zabpehely 500g;
  • Forgalmazó: Auchan Magyarország Kft.;
  • Tételszámok: 200330/470;
  • Minőségmegőrzési idő: 17.12.2021;
  • Származási ország: Lengyelország.

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A csattanó maszlag mérgező anyagokat, úgynevezett tropán alkaloidokat tartalmaz, amely nagyobb mennyiségben a szervezetbe kerülve befolyásolja a központi- és a vegetatív idegrendszer működését. Szájszárazságot, pupillatágulást, szívritmuszavart és egyéb idegrendszeri tüneteket okozhat.

Címkék:
nébih, auchan, visszahívás, vásrlás, szárazság,