Világmárka indít hűségprogramot: dörzsölhetik markukat a magyar vásárlók

Pénzcentrum2020. február 25. 20:27

Világmárka jelentette be, hogy a mai nappal Magyarországon is elindult a hűségprogramja. A teljes mértékig digitális program személyre szabott ajánlatokkal, különleges élményekhez és ajándékokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a márka hűséges vásárlóit.

A H&M Hűségprogram túlmutat a pontgyűjtésen és kedvezményeken, és az exkluzív, személyre szabott ajánlatokra és élményekre is fókuszál - írja közleményében a vállalat. Így az időszakos kedvezmények mellett rendezvényekre és különleges ajándékokra is jelentkezhetnek a klubtagok.

Ez a Hűségprogram ráadásul digitális, nincs szükség plasztikkártyára vagy papír alapú utalványokra az ajánlatok beváltásához - egyszerűen csak regisztrálni kell a H&M applikáción vagy a hm.com-on, vagy a már meglévő fiókot kell átváltani klubtagságra -  így a klubtagok bárhol könnyen hozzáférhetnek digitális klubkártyájukhoz. Az ajánlatok és a pontgyűjtés online és az üzleteinkben egyaránt zajlik, nem korlátozódik egyik felületre sem.

A Hűségprogram egy kétlépcsős rendszer: bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után a H&M Klubtag Plus klubtaggá válik. Ezen kategória tagjai további egyedi ajánlatokat kapnak.

Milyen kedvezményekkel, előnyökkel jár?

Pontgyűjtés, extra kedvezmények a leárazott termékekre, ingyenes szállítás 12.000 forint felett és ingyenes visszaküldés online vásárlás estén, valamint további speciális ajánlatok és kedvezmények.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Plus klubtagok ezen túlmenően további előnyöket élvezhetnek: előzetesen hozzáférhetnek a leárazásokhoz, egyedi hozzáférést kapnak a különleges kollekciókhoz, teljesen ingyenes szállítást és visszaküldést online rendelés esetén, valamint előzetes hozzáférésük lesz exkluzív eseményekhez és ajánlatokhoz.

Hogy lehet valaki Plus Klubtag?

Minden klubtag pontokat kap vásárlásai után - 100 forintonként 1 pontot. 750 pont felett aktiválódik a Plus klubtagság. Hűségprogram elindulásának alkalmából minden vásárló, aki feliratkozik klubtagnak a H&M alkalmazásban vagy a hm.com oldalon február 25 és március 1 között, egy egyszeri 20 százalék kedvezményt kap a teljes vásárlásából - írják

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, hűségprogram, hm, pontgyűjtés,