Kényelmes menedékhely - horgász sátor (X) (x)

Pénzcentrum2020. február 10. 09:31

A halászok hosszú órákat töltenek a folyók és tavak mellett, várva fogásukat.

A halászok hosszú órákat töltnek a folyók és tavak mellett, várva fogásukat. Éjjeli tartózkodás a tavak partján a halászat nélkülözhetetlen része. A kényelmes éjszakáról a horgász sátor gondoskodik.

A szenvedélyes halászok az időjárástól függetlenül horgásznak, amikor csak szabadidejük engedélyezi. Többnapos kiránduláskor fontos előre tudni az időjárást abban a régióban, ahol horgászni fog. A horgász sátrak jó megoldást jelentenek a biztonságos menedékhely kialakításához. Az egyszerű kezelhetőségnek és az ollórendszernek köszönhetően a sátor kényelmesen szállítható személygépkocsi csomagtartójában is. A sátor felépítése kevesebb, mint egy percig tart. Egyszerűen elhelyezhető a kívánt helyen. A PVC réteggel dúsított poliészter anyag védelmet nújt eső esetében. A horgász sátrak elegendő helyet és kényelmet biztosítanak Önnek,barátainak vagy családtagjainak. A horgászbotok és egyéb felszerelések taŕolhatók sátorbans, nem kell aggódnia hogy megkárosodnak vagy netalánn ellopják.

 

 

Gázmelegítők a hideg éjszakák során kifűtik a sátrat. A levegő általában hűvösebb a vízfelületek közelében. Élvezze a maximális kényelmet az őszi szezonban.


A horgász sátrak extrém körülmények között is felállíthatók. A sátorcövekekkel rögzítse a sátrat a füves területen. Abban az esetben, ha a sátrat beton felületen szeretné felállítai, a rögzítés lehetséges homokkal tölthető nehezékzsákokkal. A nehezékzsákokat egyszerűen homokkal vagy kavicsokkal töltik meg, és tépőzáras rögzítőkkel rögzítik a sátor lábaihoz.


A sátor összecsukása olyan egyszerű és gyors, mint a sátor felállítása.


Menjen horgászni egy tágas sátorral, amely kényelmet, védelmet és sok más előnyt kínál Önnek.

 

(X)

Címkék: