Ha ilyen klímád van, azonnal vidd vissza: tűzveszélyes lehet

Pénzcentrum2019. július 15. 19:00

A FAST Hungary Kft. arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban SAC MT1221CH, ill. SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot. Senki ne használja a termékeket és azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes lehet!

Saját vizsgálatuk alapján arra a megállapításra jutottak, hogy bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges. 2 hasonló bejelentés is érkezett hozzájuk.

A termékbiztonság Társaságunk számára kiemelt prioritást jelent. Valamennyi termékünknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma termékeket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

- írták. A fentebb említett bejelentések kézhezvételét követően vizsgálatot indítottak, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte. A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban a társaság kapcsolatfelvételi központját lehet keresni e-mailben info@sencor.hu, vagy az alábbi telefonszámon: 06 23 330 830 (8:00 és 17:00 óra között, munkanapokon).

Címkék:
vásárlás, klíma, termékvisszahívás, tűzveszély,