Ez most az egyik legjobb magyar vörösbor: ezresért árulják diszkontban, hiperben

Pénzcentrum2019. március 3. 13:02

Nem kell több ezer forintot kiadnunk, ha stabil minőségű, színvonalas magyar vörösbort szeretnénk az asztalra. Most épp egy Shiraz került a borszakértők látóterébe, amit ezer forint környékén árul az ALDI és a Tesco is.

Friss blogbejegyzésben méltatja a Csányi Pincészet Villányi Shiraz-át a Művelt Alkoholista. Mint a szakértő írja, a meglepően élénk bíbor színű ital illata leginkább a fekete ribizlire, a fekete cseresznyére és a szilvára emlékeztet, igazi fajtajelleges, mindez a jellemző borsossággal fűszerezve. Ízében már inkább a feketeolívához, eukaliptuszhoz hasonlít - teszi hozzá.

Mindezek alapján a blog szakírója a legjobb olcsó magyar vörösborként emlegeti, mely évről évre azonos színvonalon hozza a tőle elvárt minőséget.

Kóstolva játékos, nem a koncentrációt hajhássza minden áron. Nem lehet szó nélkül hagyni, hogy egy villányi, ilyen forró évjáratban ennyire üdítő, friss zamatú

- írja a tételről Németi Zoltán, aki felhívja arra is a figyelmet, hogy a diszkontokban, hiperekben Teleki címke alatt érdemes keresni a bort. A Pénzcentrum lecsekkolta, árban tényleg vállalható a tétel:

az Aldiban jelenleg 990 forintért lehet beszerezni, míg a Tescóban 1199 forint a palack ára.

Fogyasztását 16-18 °C-on ajánlják a szekemberek,  karakteres vad- és vörös húsokhoz, illetve erdei gyümölcsös szósszal elkészített steakekhez.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATT! Az Aldi, Lidl, Spar, Tesco, CBA legfrissebb akciói

Címkék:
vásárlás, bor, Tesco, aldi, alkohol, borászat, művelt alkoholista,