A magyaroknak mindent el lehet adni? Ezzel etet minket a legendás hazai szalámigyár

Pénzcentrum2018. december 12. 11:02

Az eredeti ár töredékéért árulja a leghíresebb magyar szalámigyár a termékeit egy hazai üzletláncban. Talán nem túl szép, vagy gusztusos látvány, de végeredményben semmi baj nincsen a csomagolt kolbászvégekkel.

A Flórián Üzletközpont CBA Príma áruházában botlottunk ebbe a csomagba, mely kolbászvégeket tartalmaz, láthatóan vegyesen paprikás és csemege darabok is találhatók benne.


A csomagolt kolbászvégeknek 2450 forint kilója, ha a csemegepultból kérjük, akkor a Pick Rákóczi paprikás szalámiért 5490, a téliszalámiért 6090 forintot kell fizetni, ám így jó esetben csak egy kolbászvéget kapunk.

Kérdésünkre a csemegepultos eladó elmondta, hogy nem itt helyben csomagolják a megmaradt végeket, hanem a "gyárban", azaz a Pick üzemében. Ők csak beárazzák a termékeket.

Hogy mi lehet a gond a kolbászvégekkel, arról sok információval nem rendelkezünk, feltehetően a vakum csomagból maradnak ki ezek, hiszen nem mutat jól a fólia alatt, és feltehetően nem sokan vásárolnák meg a végekkel együtt. Így azonban nem mennek kárba ezek a talán nem túl szép, de az emberi fogyasztásra még tökéletesen alkalmas darabok.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

De ha jobban körbenézünk a hűtőpultban, találhatunk mortadella véget. is 2590 forintért, ez nagyjából egy ezressel olcsóbb, mint a "közepe".

Címkék:
vásárlás, csomagolás, pick, szalámi, szalámivég, pick szalámi,