Újabb filléres csúcsbor került az Auchan polcaira: siess, mert elkapkodják

Pénzcentrum2018. december 10. 14:00

Ismét igen durván leáraztak egy csúcsbort, kevesebb mint féláron juthatsz hozzá egy idei palackozású vöröshöz, amiről a szakblog is ódákat zengett. Érdemes tehát jól bespájzolni a Beaujolais Nouveau-ból, ameddig el nem kapkodják a borszeretők!

Újabb filléres csúcsbort lehet félráron megkapni hipermarketben: lassan már nem is lepődünk meg rajta, mostanság szinte minden hétre jut egy kőkemény akció. Most az Auchanban nyomták le elég durván a 2018-as Beaujolais Nouveau árát: 3000-ről mindösszesen 1400 forintra. A Művelt Alkoholista nevű blog is felhívja a figyelmet: ennyiért szinte bűn nem megvenni ezt az idei palackozású bort.

Egy ilyen bor valóban most a legjobb, talán még néhány hónapig. Ez itt ráadásul nem csak egy újabb hibátlan darab, hanem vörös riasztás is egyben: kiváló vétel

- írták.

Ugyanakkor a portál megjegyzi, hogy a "jóárasítás" egy kicsit a Black Friday-re emlékeztet (amikor a kereskedők az akció előtt felviszik a termékek árát), de az is tény, hogy más sajátmárkás borok is akciósak a hiperben.

Minden stimmel. Ragyogó, élénk szín, kirobbanó, vibráló illat (cseresznye- és meggyözön, némi gömbrágó). Kóstolva lendületes savú, karcsú (12%), ám annál intenzívebb ízű, vonzóan fanyar. Nyitás után azonnal 100%-on pörög, zavarmentes, nem kell szellőztetni - instant élvezet, nem is akármilyen

- vélekedett a szerző, Németi Zoltán a 2018-as Beaujolais Nouveau-ról.

Címkék:
vásárlás, bor, akció, auchan, leárazás, művelt alkoholista,