4 napos leállás jön a magyar banknál: a bankkártyás fizetés is érintett

Pénzcentrum2018. október 24. 16:30

A CIB Bank hivatalos tájékoztatása szerint október 26-29. között bankkártya-szolgáltatásokat érintő karbantartásokat végeznek, ezért az intézet bankkártyaszolgáltatásai csak korlátozottan lesznek elérhetők. Mutatjuk a pontos menetrendet.

A CIB Bank több fronton is értesíti ügyfeleit arról, hogy október 26-29. között bankkártya-szolgáltatásokat érintő karbantartások miatt leállás várható a pénzintézetnél. Egyik kollégánknak a cibes mobilapplikációja hívta fel a figyelmét a leállásra:

A tervezett leállásra a bank hivatalos oldalán is folyamatosan olvasható egy szöveg, mely többek között kiemeli, hogy október 27-én (szombat) 22:00-22:30 óra között, a CIB bank által kibocsátott betéti bankkártyák nem lesznek használhatóak, vagyis az említett időszakban velük a vásárlás és a készpénzfelvétel kapcsán is fennakadások lesznek.

Az egyes rövid tájékoztatók mellett azonban érdemes egy pillantást vetni a pontos menetrendre is, ugyanis a bankkártyák használata mellett, több e-bankos alaptevékenység is elérhetetlen lesz a napokban, úgyhogy érdemes jó előre felkészülni.

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, bank, cib, cib bank, értesítés,