Ilyen tápszert vettél a gyerekednek? Ne add neki oda!

Pénzcentrum2018. augusztus 17. 15:02

Szlovén bejelentés alapján értesült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arról az esetről, hogy egy vásárló elhullott rovart talált egy gyermektápszerben. A Milupa Aptamil 1 Pronutra" gyermektápszeréről van szó, Magyarországra is került az érintett tápszerből, ezért a Nébih kéri, a szülők ne adják azt oda a gyerekekeiknek.

Szlovén bejelentés alapján értesült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arról az esetről, hogy egy vásárló elhullott rovart talált egy gyermektápszerben.

A termékből Hollandiába, Horvátországba, Szlovéniába és Magyarországra szállítottak, ezért az értesítést követően a Nébih azonnal felvette a kapcsolatot a termék magyarországi forgalmazójával, a nyomon követési vizsgálat folyamatban van. A hivatal arra kéria a vásárlókat, hogy amennyiben vásároltak az alábbi azonosítókkal ellátott termékből, ne fogyasszák azt el: a termék a Milupa "Aptamil 1 Pronutra" gyermektápszer 800 grammos kiszerelése. A tételszám: 100762029, a minőség megőrzési idő: 13/10/2019.

Címkék:
vásárlás, nébih, baba, pénzcentum.hu,