Ilyen akció évente csak egy van: ez most a sláger a Zara, a H&M és a Pull & Bear üzleteiben

Pénzcentrum2018. június 13. 14:30

Még el sem kezdődött a csillagászati nyár, de a nagyobb divatüzletek már le is értékeltek egy rakat nyári és korábbi évszakra tervezett ruhát. Ezek közül mutatunk most néhányat, melyeket a márkák webshopjaiban találtunk. Érdemes gyorsan lépni, a legtöbb leértékelt áru ugyanis mérethiányos.

Ha valaki az elmúlt napokban nagyobb bevásárlóközpontban járt, észre kellett, hogy vegye, hogy elindultak a márkák leértékelései, tehát, ha ruhát vagy cipőt szeretnénk vásárolni, akkor most olcsóbban tudunk vásárolni. Leteszteltük három márka webshopját is, és ott is óriási leértékeléseket találtunk.

Online vásárolni nemcsak azért éri meg jobban, mert kényelmesebb, hanem, mert a nekünk nem tetsző darabokat visszaküldhetjük, a pénzt pedig visszakérhetjük. Ez pedig, a közhiedelemmel ellentétben, a fizikai boltoknak nem kötelessége.

Nézzük tehát néhányat a rengeteg akciós termék közül. A H&M webshopjában most vehetsz

  • hosszú blézert 9900 forint helyett 5990 forintért,
  • piros necc tornacipőt szintént 9900 helyett 5990 forintért,
  • szűk fazonú mintás inget 8990 helyett 4990 forintért,

az igazi deal viszont 

  • egy khaki színű utility ing, melyet 1990 forintért adnak most oda az eredeti 9990 forintos ár helyett, továbbá
  • csipkeszegélyes pamuttrikóhoz is hozzá juthatunk 890 forintért (1490 helyett), 
  • de a khakizöld viszkózdzsörzé trikónak sem valószínű, hogy lejjebb megy már az ára, hisz már csak 590 forintot kell érte fizetni az eredeti 1990 helyett.

A legtisztult skandináv dizájnról nyergeljünk át a spanyol kommerszdivat világába, melyet ebben az összeállításunkban a Zara és a Pull & Bear képviselnek. A Zaránál a férfiaknak többek között

  • 6995 forintos farmerdzsekivel (eredeti ára közel húszezer volt),
  • 4995 forintos prémium szövetinggel és
  • hímzett csontvázas melegítőfelsővel

is kedveskednek. A szöveting egyébkén 9995 forintról van leárazva, a csontvázas pulcsit pedig 11995 forint helyett most 4995 forintért kaphatjuk meg. A Pull & Beartől pedig a női dolgokból szemzgetünk. A webshopjukban vehetünk

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • zsínóros pulcsit 5995 forint helyett 4995 forintért
  • széles szárú nadrágot 9995 helyett 6995 forintért, továbbá
  • 2995 forintért miénk lehet egy fehér alapú, de színes mintás kapucnis pulóver is, melyért a leárazás előtt még 5995 forintot kellett fizetni.

Mutatjuk képeken is az említett darabokat:

Címkék:
vásárlás, akció, nyár, leértékelés, h&m, sale, zara,