Jégkrémet vennél a Tescóban? Rossz hírünk van!

24.hu2018. június 2. 10:00

Beszámoltunk róla szerdán, hogy akadozik az áruellátás a Tescóban, ahol a félkész és a fagyasztott termékek logisztikájával akadt gond. A helyzet pedig egyelőre nem javul, így ha félkész, vagy fagyasztott terméket vásárolnánk, jó eséllyel nem találunk majd a hipermarketben.

Konganak az ürességtől a Tesco vecsési áruházának fagyazstóládái - ez látható a 24.hu által közzétett fotón. Aki fagyasztott vagy félkész terméket keres a hipermarketben, az nagy valószínűséggel nem fog ilyesmit találni. A cég a portál megkeresésére közölte, a közelmúltban átalakították a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját, és szolgáltatópartnert váltottak. Csődről viszont szó nincs, hanem megpályáztatták a logisztikai szolgáltatást, és ennek következménye volt a partnercsere.

A 24.hu-val közölték, lépésről-lépésre állhat helyre a teljes korábbi pékáru és mirelitkínálat, a fagylaltkategória teljes elérhetőségének visszaállítása pedig elsőbbséget élvez. De hogy mikorra várható, hogy a polcok és a fagyazstók újra tele legyenek, arra nem tértek ki.

Címkék:
vásárlás, Tesco, fagyi, áruház, jégkrém, áruhiány,