Új pláza nyilíik Budapesten: mutatjuk, hogy hol

Portfolio2018. május 9. 16:03

Bejelentették, hogy 2019-ben elkezdődik a már több éve tervben lévő III. kerületi, óbudai pláza építése - írja a Portfolio.

Új bevásárlóközpontot épít Budapesten a német ECE az óbudai Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésénél: a projekt építési munkálatai előreláthatólag 2019-ben kezdődnek, a bevásárlóközpont nyitása pedig 2021-re várható. A Portfolio kérdésére Christoph Augustin, az ECE projektigazgatója elmondta, hogy korábban a válság miatt nem kezdték el az építkezést, most azonban a növekvő fogyasztás, az erős kereslet és a fellendülés miatt elérkezettnek látták, hogy elindítsák a beruházást. 5 bevásárlóközpontot is üzemeltetnek Magyarországon és ezekben 2 számjegyű növekedést tapasztaltak a forgalomban, ami szintén megerősítette őket ebben a döntésben.

Az összesen bruttó 140 ezer négyzetméteres kereskedelmi beruházásban kb. nettó 52 ezer négyzetméternyi a bérbe adható terület, a tervek szerint a bevásárlóközpont három szinten, több mint 170 üzletnek ad majd helyet. Az üzletek mellett, 15 éttermi koncepciót - melyek egy része a tetőkerten fog elhelyezkedni - illetve egy 4D-s mozit is terveznek az épületbe.

 

 

Címkék:
vásárlás, pláza, bevásárlás,