Tele a szekrény nem használt ruhával? Így válhatsz meg tőlük gyorsan

MTI2018. április 16. 14:05

Elindult az Adok-kapok napok elnevezésű jótékonysági akció, az ország legnagyobb ruhagyűjtése, melynek keretében a feleslegessé vált, de jó állapotú ruhákat május 6-ig a biatorbágyi Premier Outletbe várják a szervezők.

Ha tele van a szekrény a megunt / sosem használt ruhákkal, itt a lehetőség! Elindult ugyanis az Elindult az Adok-kapok napok elnevezésű jótékonysági akció, az ország legnagyobb ruhagyűjtése.

A hatodik alkalommal megrendezett akció a gyerekruhagyűjtésre fókuszál - mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában. Arról is beszélt, az Ökumenikus Segélyszervezet nagyon sok átmeneti otthonban, intézményben foglalkozik gyerekekkel, így nagy az igény a gyerekruhákra, amelyekből az elmúlt években arányaiban kevés érkezett.

Most először pénzzel is - a 1353-as adományvonal hívásával vagy a segelyszervezet.hu oldalon való utalással - lehet támogatni a mozgalmat, ezzel a ruhák célba érését segíthetik az adományozók.

Címkék:
vásárlás, adomány, ruha, adományozás, adományvonal,