Őrjöngő tinisereg szállta meg a fővárosi plázát: ezért verték magukat + videó

24.hu2018. április 8. 11:31

A szervezők nem voltak rá felkészülve, hogy a musica.ly rendezvényére, a Muser Show-ra ennyien kíváncsiak lesznek, ezért lefújták a rendezvényt. Az egyik látogató káoszról mesélt, szerinte tízezer rajongó ment ki a Mammuthoz. A várakozó tömegben többen rosszul lettek.

A Muser Show a musica.ly rendezvénye, vagyis csak az lett volna, ha a szervezők számolnak azzal az óriási érdeklődéssel, ami az eseményt övezte: a buli helyszínéül szolgáló budapesti pláza, a Mammut 2 épületéhez ugyanis annyian jöttek el, hogy a biztonságiak nem bírtak a sokezres tiniáradattal, így végül kihívták a rendőröket és lefújták az egészet - írja a 24.hu.

Fogalmad sincs, mi az a musica.ly? Nos, ez egy videós közösségi média app, amelyben gyakorlatilag saját videoklipet tud csinálni a felhasználó, leginkább a tinilányok körében örvend nagy népszerűségnek.

A biztonságiak azután döntöttek a lefújás mellett, hogy a várakozó tömegben többen rosszul lettek. Az egyik népszerű magyar muser klipben mesélt a káoszról, szerinte tízezer rajongó ment ki a Mammuthoz. Többen zokogva vették tudomásul, hogy nem találkozhatnak rajongott kedvenc musereikkel. Az eseményen ugyanis az app koronázatlan királyaival - mert itt is vannak sztárok, rengeteg követővel - találkozhattak volna a gyerekek.

 

Címkék:
vásárlás, pláza, bevásárlóközpont, mammut,