Ingyenjegyeket osztogat a WizzAir?

Pénzcentrum2017. november 8. 17:51

Egyre terjed egy poszt a Facebookon, miszerint a WizzAir ingyenjegyeket osztogat, méghozzá fejenként kettőt lehet kapni. Csakhogy ez kamu, a légitársaság kiadott egy közleményt, amelyben arra kérik az embereket, ne kattintsanak az oldalra.

Egyre többen osztják meg a Facebookon, hogy a WizzAir ingyen jegyeket osztogat. Ha valamelyik ismerősöd kiírja, Köszönöm#Wizzair, akkor ő valószínűleg bedőlt a dolognak.

Aki rákkatint a bejegyzés alatti linkre, annak válaszolnia kell néhány kérdésre, és ha ez megvan, kiderül, a jegyeket akkor tudja letölteni, ha előtte ő is megosztja a bejegyzést az oldalán. A cél, hogy a csalók megszerezzék a személyes adatokat, semmi más. Hiába osztja meg bárki a bejegyzést, nem kap ingyen repjegyet.

A légitársaság napközben kiadott egy közleményt, melyben jelezték, sok bejelentés érkezett hozzájuk csaló oldalakról a Facebookon keresztül. Közölték, a honlap valóban hasonlít az eredtihez, viszont az összes akcióról a hivatalos honlapon és a közösségi oldalakon tájékoztatják az ügyfeleket.Jelenleg nincs semmilyen olyan akció, amivel ingyen jegyeket lehetne nyerni, és.arra kérik az embereket, ne kattintsanak a hamis oldalakra.

Címkék:
vásárlás, csalás, repülőjegy, wizzair,