Felújították a legforgalmasabb KIKA-t: ezek az újdonságok

Pénzcentrum2017. szeptember 22. 13:00

Ma nyílik meg a KIKA felújított, Róbert Károly krt.-i áruháza - tájékoztatta a lakberendezési üzletlánc a Pénzcentrumot.

A Róbert Károly krt.-i áruház különösen fontos az üzletlánc számára, hiszen a hét magyarországi üzlet közül központi elhelyezkedésének köszönhetően ez a leglátogatottabb.

A KIKA közlése szerint néhány hónapos felújítási munkálatok után az áruház megújult belső tere modern, könnyedén átlátható elrendezést kapott, rendszereit korszerűsítették (megújultak például a mozgólépcsők). A gyerekeknek készült játszóházi rész kibővült, és a második szinten kapott új helyet, hasonlóan a konyhához és az étteremhez.

A felújítási munkálatok 2018-ban fejeződnek be teljesen: ekkor kap majd új külső homlokzatot a Róbert Károly krt.-i áruház. Hamarosan pedig a budaörsi KIKA is új belsőt kap.

A Róbert Károly krt.-i lakberendezési áruház egyébként a ’90-es évek elején nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt még Michelfeit bútoráruházként 24 ezer m2-es alapterületen. Az 1999-es felvásárlás után rövid átépítés következett, és 2000-ben már KIKA áruházként nyitott újra.

Címkék:
vásárlás, Budapest, áruház, lakberendezés, kika, kika szeptember,