Tisztul a kép a lottócsalás körül: egy irányba mutat minden jel

Pénzcentrum2017. augusztus 26. 07:00

Több mint hárommilliárd forint az ötöslottó várható főnyereménye, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megint felmerült sokakban a gyanú, hogy egyáltalán el lehet-e vinni a főnyereményt, vagy az egész előre le van-e zsírozva. A Pénzcentrum annak járt utána, hogy mi az esélye annak, hogy a rendszer nem tisztességes.

Hárommilliárd forintot is meghaladja az ötöslottó e heti várható főnyereménye. Ha valaki egyedül vinné el a főnyereményt, akkor a mindenkori nyereménytoplistán az előkelő hatodik helyet szerezné meg.

Ennek megfelelően sokan lottóznak, sokan játszanak el a gondolattal, hogy mit tennének, ha ők nyernék a lottót. Vannak azonban olyanok, akik nem hisznek az egészben, azt gondolják, hogy csalás van a rendszerben, a korrupció miatt a főnyereményt lehetetlen elvinni, már rég megvan, hogy ki fog telitalálatot elérni a sorsoláson.

A lenti képre kattintva egy galéria nyílik meg, melybe olyan kommenteket gyűjtöttünk csokorba, melyeket a lottó tisztaságát tagadó emberek írtak, lottó témájú cikkeinkre a Facebookon.

Címkék:
vásárlás, lottó, csalás, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, szerencsejáték felügyelet,