A gatyád is rámegy, ha játszóházba vinnéd a gyereket

Veres Dóra2017. július 14. 11:02

Sürgős elintézni valód van és nem tudod, hová tedd a gyereked? Esetleg a gyerek már halálosan unja magát otthon, elege van a közeli játszótérből, kívülröl fújja, melyik állat pontosan hol van az állatkertben, és új dologra vágyik? Ez esetben érdemes kipróbálni valamelyik játszóházat. Utánajártunk, hogy a bevásárlóközpontokban működő létesítmények közül melyikkel járunk anyagilag a legjobban.

Sürgős elintézni valód van és nem tudod, hová tedd a gyereked? Esetleg a gyerek már halálosan unja magát otthon, elege van a közeli játszótérből, kívülröl fújja, melyik állat pontosan hol van az állatkertben, és új dologra vágyik? Ez esetben érdemes kipróbálni valamelyik játszóházat. Óriási a kínálat a fővárosban.

Mi most azt néztük meg, melyik lehet a legjobb választás akkor, ha nem egy nagy családi programra vágyunk, hanem csupán 1-2 órára élvezné a gyerek a játszóház adta lehetőségeket, miközben a szülők el tudják intézni ügyes-bajok dolgaikat. Ennek megfelelően a fővárosi plázákban működő játszóházakat vettük alaposabban szemügyre.

Jelentős árkülönbségek vannak, van, ahol 700 forint a belépő és ebben már benne van az is, hogy gyermekfelügyeletet vállalnak, van, ahol viszont óránként 1760 forintba kerül a felhőtlen szórakozás. És ez csak egy gyerek belépőjegye. Durván megterhelheti a családi kasszát, ha egy testvérpárt fizetnénk be 1-2 órára valamelyik játszóházba.

Loading...

A legolcsóbb a Csillagvár Bevásárló központ emeletén működő játszóház, a legdrágább pedig a Mammutban működő létesítmény. A legtöbb helyen egyébként a kísérőknek nem kell fizetni, egyedül a Camponában kérnek ezért pénzt, 350 forintot.

Általában 4 éves kor alatti gyermek megőrzéséért kérnek egyébként plusz pénzt, de például a Camponában nem is vállalják 4 év alatti gyermekfelügyeletet, a Sugárban pedig csak 5 év feletti gyerekeket lehet a játszóházban hagyni kísértő nélkül. A Köki terminálban is működik egyébként egy játszóház, csakhogy ott nem vállalnak gyermekmegőrzést.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A felszereltséget tekintve nincsenek óriási különbségek. Szinte mindenhol ugyanazokkal a szórakoztató elemekkel találkozhatunk és mindegyikben igaz az, hogy a kisebbek és a nagyobbak is jól el tudják foglalni magukat. Mindenhol van például babasarok, ahol a legkisebbek gondtalanul játszhatnak, míg a nagyok csúszdáznak, falat másznak, vagy a trambulinon ugrálnak. Mindehol van labdatenger is, ugrálóvárat is találunk szinte mindenhol, és több helyen működik büfé is - ha a gyerek megkívánna valamit.

Amire mindenképp figyelni kell, hogy még nyáron is vigyünk magunkkal egy pár zoknit, ha játszóházba mennénk: cipővel, szandállal és mezítláb senkit sem engednek be. Ugyancsak tegyük el indulás előtt a gyerekek személyes iratait: van ugyanis olyan hely, ahol kérik azt.

Címkék:
vásárlás, gyerekek, pláza, penzcentrum,