Milliókat költ cipőire Voksán Virág

Pénzcentrum2017. július 2. 17:20

Elképesztő cipőgyűjteménye van Voksán Virágnak, több mint 150 darabot rejt a gardróbja. Vagyis a DJ nem sajnálja a pénzt, ha a szenvedélyéről van szó: több millió forintot költött a lábbelikre.


Már fiatal kora óta megőrül a cipőkért Voksán Virág.

Régen a lényeg az volt, hogy a fazonja tetsszen, mostanában inkább a minőségre megyek

 - mondta a Blikknek, hozzátéve: rajong a nőies, magas sarkú cipőkért, ám ezeket inkább csak különleges alkalmakra veszi fel. A hétköznapokon inkább a kényelmesebb,  lapos talpú cipőket részesíti előnyben.

"A lapos sarkúból van a csatostól kezdve a flitteresen, a pomponoson és a csillámoson át a kövesig minden, de a limitált szériás edzőcipőket is imádom" - mondta a DJ, aki nem sajnálja a pénzt a lábbelikre.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Állítása szerint 150 darabot számlál jelenleg a kollekció.

Hogy pontosan mennyit költött ezidáig szenvedélyére, azt nem árulta el. De ha abból indulunk ki, hogy a minőségi darabokat részesíti előnyben, és szereti a különlegesebb cipellőket, akkor nagyjából úgy kalkulálhatunk, hogy átlagosan egy pár cipőért nagyjából 30 ezer forintot fizetett. Ha tehát a gardrób 150 darabot rejt, akkor ez azt jelenti, hogy 75 pár lapul a szekrényben. Vagyis több, mint kétmillió forintot fizetett a cipőkért. Ha a 150 darabot úgy értette, hogy 150 pár cipője van, akkor viszont több mint négymillió forintba került a gyűjteménye.

Loading...

Címkék:
vásárlás, penzcentrum, cipő, divat,