Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

Pénzcentrum2017. június 7. 13:33

Míg sajtóértesülések szerint egyre több település marad Tesco-busz nélkül, addig az áruházlánc egyre több városban teszi elérhetővé a házhozszállítás lehetőségét. A buszjáratok megszüntetése és a házhozszállítás kibővítése között azonban nincsen logikai kapcsolat - hívta fel a figyelmünket az áruházlánc.

Korábban a Pénzcentrumon is beszámoltunk róla, hogy egyre több településen szünteti meg ingyenes buszjáratait a Tesco.

2017. január 1-jétől megszűnt a váci úti, mohácsi és szarvasi áruházak ingyenes buszjárata, és a nagykanizsai helyi buszjárat sem tér már be áruházhoz. 2017. február 1-jétől pedig az alábbi Tesco áruházak ingyenes buszjárata szűnt meg: Esztergom hipermarket, Jászberény hipermarket, Miskolc avas hipermarket, Nyírbátor hipermarket, Oroszlány hipermarket, Salgótarján hipermarket, Siófok hipermarket, Székesfehérvár hipermarket.

De nem áll már meg a helyi járat a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál sem.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ehhez a sorhoz csatlakozott most a tatai és a hatvani Tesco, ahol a vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatokra, hiszen az már nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél. De június óta már ózdi bolthoz sem tér be a busz - írja a Napi.hu.

Egyre több helyen indul házhozszállítás

Az ingyenes Tesco-buszjáratok megszüntetése mellett azonban egyre több nagyvárosban nyílik lehetőség a házhozszállításra. A mai napon jelentette be az áruházlánc, hogy Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhető a cipekedésmentes bevásárlás.

Címkék:
vásárlás, ingyenes, Tesco, házhozszállítás, változás,