Olcsóbb lesz a Budán nyíló új mozi: óriásfotelekből filmezhetünk

Pénzcentrum2017. április 18. 18:33

A héten nyithat meg az ideiglenesen bezárt Mammut mozi, az új szolgáltató olcsóbb jegyárakkal csábítja a filmrajongókat.

Már a héten megnyithatja kapuit a CinemaPink a Mammut 2 bevásárlóközpontban - írja az IGN. A nyitást követően az új szolgáltató a Mammut 1-ben és a MOM Parkban is megnyitja majd termeit a látogatók előtt. A vetítőtermek újdonsága, hogy a hagyományosnak mondható multiplexes székek mellett óriásfoteleket is kínálnak majd a termekben.

Loading...

Még olcsóbb is lesz az új mozi?

Nemcsak új, de olcsóbb is lesz a most nyíló mozi, az egyszerű, 2D-s filmekre 1700 forintért válthatunk belépőt, míg a Cinema City hálózatánál ezért 1760 forintot kérnek. A különbség nem jelentős, azonban ha hozzátesszük, hogy emellett vadonat új székekben ülhetünk, akkor már megérheti az budai filmszínházat választani. Emellett egyébként a 3D-s filmek is olcsóbbak 70 forinttal.

Loading...

Lényeges, hogy ezért a ksi összegért nem éri meg átautózni a városon, hiszen az időveszteség és az üzemanyag ára (vagy esetleg a tömegközlekedésre költött jegy) többe kerül, mint amit spórolunk, azonban ha azonos távolságba található tőlünk a két mozi, akkor érdemes az új láncot választani.

Címkék:
vásárlás, mozi, film, cinemacity, mozgószínház,