Újabb áruházlánc érkezik Magyarországra

Pénzcentrum2017. április 3. 14:01

Néhány héten belül nyílik meg az Abra első bútoráruháza a soroksári Kika földszintjén. Nem ez lesz a lánc egyetlen bútorboltja hazánkban, a Steinhoff csoport országos hálózatot tervez kiépíteni.

Április második felében Magyarországon is elérhetővé válnak a Lengyelországban már 25 éve népszerű Abra Meble bútor üzlethálózat bútorai. A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 négyzetméteren lesz kialakítva a soroksári kika áruházban.

1990-ben Krakkóban nyílt meg az első üzlet Abry néven, azóta folyamatos fejlődés és expanzió jellemzi a céget. A vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely főként nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll.

Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári Kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható.

A praktikus, színes, trendi és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, így a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.

Loading...
Címkék:
vásárlás, bútor, kika, bútoráruház, soroksári ikea,