Nevet vált és megújul az Europark

Pénzcentrum2017. március 28. 18:00

Áprilistól megszűnik az Üllői úti Europark Bevásárlóközpont jelenlegi neve, és a SHOPMARK márka ernyője alatt fogadja majd vásárlóit.

A 26 000 négyzetméteres, 20 éves bevásárlóközpont tavaly került a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonába. Az ingatlanüzemeltető a Diófa Alapkezelő Zrt. leányvállalata, a Diófa Ingatlankezelő Kft.

A bevásárlóközpont Kispest egyik ikonikus helyszíne, mely az elmúlt két évtizedben folyamatosan stabil látogatószámokkal büszkélkedhetett. Az Europark név egy több országon átívelő márka, amely nem volt része a tavaly zárult ingatlan tranzakciónak. Emiatt az új tulajdonos egy neves szakértő bevonásával kidolgozta az új brandet, mely a bevásárlóközpont megújulásának első lépcsőfoka.

A névvel együtt az épületen is nagyobb változásokat tervez eszközölni a tulajdonos, a felújítás várhatóan 2018 második felében fog lezárulni.

A SHOPMARK nem csupán egy új márka, hanem egy teljesen új vásárlási élmény lesz a hazai piacon, ahol a minőség áll mindenekfelett - írja közleményében az alapkezelő.

Loading...
Címkék:
vásárlás, bevásárlóközpont, névváltoztatás, diófa alapkezelő,