Teszt: nem is olyan rossz Vajna Timi fánkja, csak baromi drága

Pénzcentrum2016. december 9. 05:31

Eddig joggal gondolhattuk, hogy Budapest a hamburger fővárosa, de úgy néz ki, szép lassan a fánkok átveszik az uralmat. Ma már gyakorlatilag nem lehet a fővárosban úgy járni-kelni, hogy ne botlanánk minden sarkon egy újabb fánkozóba. Ráadásul idén ősszel a bulvárhírek középpontjába is a fánkok kerültek, hiszen Vajna Tímea is megnyitotta "exkluzív" fánkozóját. Ahogyan azonban tesztünk is bebizonyította, csodákat ne várjunk: ezek csak fánkok.

Bár hagyományosan az igazi magyar szalagos fánk csak farsangkor kerül előtérbe, az elmúlt hónapokban mégis nagy sajtóvisszhangot kaptak Magyarországon a kerek édességek. Idén ősszel ugyanis hatalmas hírveréssel nyitotta meg kapuit Vajna Tímea fánkozója: a Mr. Funk. Az üzlet kirakatát már a nyitás előtt betörték, az első napon pedig az ingyen osztogatott fánkjai miatt került a bulvárhírek középpontjába a fánkozó. A bolt ráadásul már az első nap után valamilyen rejtélyes ok miatt hetekre bezárt, de mára már újra üzemel a fánkozó, amiről egyébként az a hír is járja, hogy egy osztrák bank lefoglalta a harmadát.

Ezzel együtt pedig már számos neves fánkozó lepte el Budapest utcáit. Bár mi teljesen jól elvagyunk a rétessel, a kürtőskaláccsal, no meg persze a karácsonyi bejglivel, de gondoltuk leteszteljük, mégis mit tudnak ezek a híres fánkok.

Címkék:
vásárlás, teszt,