Lefoglalt karkötőket, nyakláncokat árverez el a NAV

Pénzcentrum2016. november 30. 13:02

Végrehajtási eljárásban lefoglalt, nemesfémből készült ékszereket árverez a Nemzeti Adó- és Vámhivatal december 5-én.

Arany és ezüst ékszereket foglaltak le egy több, mint 4 millió forint tartozást felhalmozó, zálogházi tevékenységet folytató társaságnál a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának végrehajtói. A lefoglalt árukészlet darabjai között karkötők, nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók egyaránt megtalálhatók.

Az arany ékszerek valódiságát a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. által kiállított felértékelési becslevelek igazolják, az ezüst ékszerek valódiságáról az adós ügyvezetője, mint szakértő becsüs nyilatkozott.

Az ékszerek árverezése a NAV Elektronikus Árverési Felületén történik, a részletes szabályaokról a NAV honlapján informálódhatnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A licit 2016. december 5-én 08:00 órától 2016. december 8-án 21:00 óráig tart.

Az ékszerek előzetes megtekintésére 2016. december 2-án 10:00-10:30 óráig lesz lehetőség a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Lehel utcai épületében (1134 Budapest, Lehel utca 27-29.).

Címlapkép forrása: Getty Images Hungary

Címkék:
vásárlás, NAV, árverés, ékszer, aukciósház,