Nem titkolja, milyen luxusban él Kis Grófo

Pénzcentrum2016. november 14. 16:03

Rengeteg fellépése van a fiatal énekesnek Kis Grófonak, akinek így bőven van mit a tejbe aprítania. A Bulibáró pedig nem titkolja, ki is élvezi a munkája gyümölcsét.


A Bulibáró című slágerével ismerté vált fiatal énekesnek Kis Grófonak rengeteg felkérése van, így aztán igazán jól is keres. A Pénzcentrum korábbi információi szerint Kis Grófo 35 perces fellépéséért 280 ezer forint + áfát kell fizetni. Persze vélhetően ez az összeg nem egy az egyben Kis Grófo zsebében landol, hiszen a fellépések szerevezéséhez több emberre is szükség van. De, ha csak a felét kapja meg az énekes, akkor is gyakorlatilag fél óra alatt keres majdnem annyit, mint egy átlagos magyar munkavállaló egy hónap alatt. A KSH statisztikái szerint a nettó átlagkereset jelenleg családi kedvezmény nélkül 171 700 forintra tehető.

Kis Grófo kedveli a luxust

A fital énekes a Blikknek mesélt arról, hogy legalább 100 pár lakkcipőt rejt a gardróbja és több mint hatvan drága parfümje van. Autójáról pedig csak annyit árult el, hogy olyannal jár, amelyikben biztonságban érzi magát és ehhez persze egy sofőr is mindig a rendelkezésére áll.

Ha pedig egy átlagos 20 ezer forintos lakkcipő árával számolunk, akkor ez azt jelenti, hogy Kis Grófo csak a cipőire elköltött már 2 millió forintot.

Ezzel szemben az átlag magyar...

A KSH statisztikái szerint a tavalyi évben a háztartások egy főre jutó havi kiadása közel 75 ezer forint körül alakult. A felmérés szerint az egyes fogyasztási csoportok szerinti átlagos kiadás fejenként bő 6 ezer forintra rúg, de természetesen nagy a szórás az egyes kategóriák között.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

{{EMBED:infogram_6f0fbbb5-6563-42d1-a182-e7f63b857cb9}}

Magyarországon a háztartások élelmiszerre és lakhatásra költenek a legtöbbet egy hónapban: élelmiszerre fejenként közel 20 ezer forint jut, a lakásfenntartásra és energiára költött összeg pedig meghaladja a 16,5 ezer forintot.

A magyar családoknál ruházkodása még 2 500 forint sem jut fejenként egy hónapban.
Loading...

Címkék:
vásárlás, karrier, luxus, fellépés, kis grófó,