Megnyílt az új barkácsmulti Budapesten: hamarosan még több lesz belőle

Pénzcentrum2016. október 6. 18:01

Budapesten, a Váci úton nyitotta meg 20. magyarországi áruházát a Praktiker, egy korábbi barkácsáruház helyén. Az új üzletegység közel 80 embernek ad munkahelyet, és 12.000 négyzetméteres. A cég pedig további üzletek nyitását tervezi a közeljövőben.

A legnagyobb magyarországi áruházát nyitotta meg a Praktiker Budapesten. A 12.000 négyzetméteres üzletegység a Váci úton, egy korábbi barkácsáruház helyén nyílt meg. A cég hosszú távú szerződést kötött az épület bérlésére az ingatlan tulajdonosával, így a barkácslánc a IV. kerületi lakosság kiszámítható és stabil partnere lesz.

A bolt induló, sok százmilliós árukészlete lehetővé teszi, hogy a barkácslánc megszokott szortimentje mellett nagy hangsúlyt kapjanak benne a kertészeti termékek, valamint az építőanyagok, amelyhez önálló árukiadó kapu is kapcsolódik. Az új, modern arculatú áruházban külön webshop pult is helyet kapott, ahol az online rendelt termékeket vehetik át a vásárlók. A Praktiker legújabb üzletegységében a látogatók számára ingyenes wifi elérést is lehetővé tettek, amihez a közeljövőben egy ún. geolokációs mobilalkalmazás is páros ul, segítve az áruházban a könnyebb eligazodást, és a termékinformációk ellenőrzését.

Az ingatlanpiac fellendülésével jobban teljesít a kereskedelem, jóval többet vásárol a lakosság, mint korábban. Ez indokolja, hogy a barkácsmulti, az új tulajdonosával a háta mögött, Budapesten kezdi meg az expanziót

- mondta Karl-Heinz Keth, a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatója.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, közel 1300 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 20 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában mintegy 40 ezer féle árucikk elérhető.

Címkék:
vásárlás, barkácsáruház, praktiker,