Itt az IKEA nagy bejelentése: jövőre indul a magyar webshop

Pénzcentrum2016. szeptember 13. 09:48

Jövő nyáron már vásárolhatunk a soroksári IKEA-ban, a tervek szerint ugyanis májusban nyílik meg az új áruház. Nem ez a legnagyobb fejlesztés, ugyanis hamarosan már online is vásárolhatunk náluk bútorokat. A munkaerőhiány egyébként a magyar áruházakat is érinti, hogyan lépnek fel ez ellen?

Már régóta tudjuk, hogy az IKEA új áruházat nyit Soroksáron, azonban most végre kiderült, mikor nyílik meg a bútoráruház. A nyitás napja ugyan nem ismert, azonban a tervek szerint 2017 májusában nyílik meg az új kereskedelmi egység. 

Nem ez a legnagyobb újítás

Az online áruház és az úgynevezett Click and Collect szolgáltatás bevezetését Magyarországon az IKEA 2017 év végén tervezi. A cél, hogy egy olyan rugalmas disztribúciós hálózat jöjjön létre, ami kényelmet és elérhetőséget biztosít a vásárlók számára.

300 új munkatársat keresnek

Toborzó kampányt indított az IKEA, amelynek keretében több mint 300 új álláslehetőséget hirdetett meg. A vállalat még idén tervezi a több száz új munkatárs felvételét nemcsak a már meglévő budapesti és a budaörsi, hanem a jövőre megnyíló soroksári áruházába is.

Számos területre, többek között eladói, logisztikai és éttermi munkakörre keresi új kollégáit a cég. A több száz meghirdetett pozícióra a tapasztalt szakemberek mellett pályakezdők és olyanok jelentkezését is várják, akik új szakmai területen szeretnék kipróbálni magukat.

Címkék:
vásárlás, IKEA, webáruház, soroksári ikea,