Ma is óriási volt az érdeklődés a támogatott hűtőkre

Pénzcentrum2016. július 26. 12:35

Több mint hatezren nyújtottak be pályázatot a közép-magyarországi régió lakosai számára megnyitott Otthon Melege Program, hűtőgépcsere alprogramjára. Ha lemaradt, még van esélye, mutatjuk mikor.

A közép-magyarországi régióban több mint 6 ezer pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére - írja közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a közép-magyarországi régióban a nyugdíjas illetve a nagycsaládos természetes személyek, 2016. július 26-án, 9:00-ig nyújthattak be pályázatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az eredeti terveknek megfelelően, a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban 2016. július 28-án 8 és 9 óra között, így a pályázati lehetőségtől senki nem esik el.

2016. július 28-án 9 órától a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik a közép-magyarországi régióban.

Címkék:
vásárlás, pályázat, nfm, fagyasztó, otthon melege program, hűtőcsere, otthon melege program hűtőgépcsere, otthon melege program hűtőgépcsere 2016, hűtőgépcsere,