Pillanatok alatt kimerült a keret, de még nem csúsztál le a féláras hűtőről

Pénzcentrum2016. július 12. 12:00

Több mint 3500 nyugdíjas és nagycsaládos adta be a pályázatát ma reggel hűtőgépcserére, az Otthon Melege Program keretében az észak-magyarországi régióban. A forrás ugyan kimerült, de lesz még lehetőség pályázni.

A észak-magyarországi régióban már több mint 3.500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül a háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére. A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a régióban a nyugdíjas vagy nagycsaládos természetes személyek július 12-én, 9 óráig nyújthattak be pályázatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban július 14-én 8 és 9 óra között. Ezt követően a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik majd az észak-magyarországi régióban. 

A minisztériumnál a Pénzcentrum kérdésére elmondták, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázati keretösszeget megnövelik.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Loading...

Címkék:
pályázat, hűtő, hűtőszekrény, otthon melege program, csere, otthon melege program hűtőgépcsere, hűtőgépcsere,