Hisztérikus tömeg Budapesten: új gigaáruház nyílik a belvárosban

Pénzcentrum2016. május 25. 14:05

Bezárja a Vörösmarty téri üzletét a H&M, nincs rá tovább szüksége, mivel holnap, május 26-án megnyílik az ország legnagyobb H&M üzlete a Váci1 Üzletházban. Ez már önmagában is elég indok lenne arra, hogy boltkóros divatrajongók hordái árasszák el az üzletet, de azért a nemzetközi márka nagyon ért ahhoz, milyen akciókkal és nyereményekkel lehet még csábítóbbá tenni a nyitást. 

A nagy kérdés az, hogy vajon mennyire sikerül honosítani a nyugati világban sokat látott bolt előtt sátrazós vásárlói magatartást? Az tény, hogy a svéd multi mindent megtesz érte, ugyanis

aki az első lesz a sorban, annak 100 ezer, a másodiknak 50, a harmadiknak pedig 25 ezer forint értékű ajándékkártyát ad, 

az első száz látogatót pedig háromezer forint értékű ajándékkártyával lepik meg. Sőt, kisorsolnak egy hetijegyet a Sziget Fesztiválra is a sorban állók között, és 20 százalékos kedvezményt adnak azoknak, akik a nyitás napján 10 ezer forint felett vásárolnak - olvasható a multi Facebook-oldalán.

Tavaly ősszel egyébként már volt egy verekedős botránya a H&M-nek, akkor az "x Balmain" kollekcióval sikerült kiváltania hisztérikus állapotokat. A kapunyitás egy kisebb tömegverekedést okozott.

Szóval minden feltétel adott hozzá, hogy holnap is telelegyenek a hírek a kétségbeesetten rohangálós, egymást taposó, összeverekedős csajpankrációktól.

Címkék:
vásárlás, BOTRÁNY, h&m, verekedés, üzlet, nyitás,