Súlyos bejelentés az Ikeától: erre kevesen számítottak

Pénzcentrum2016. április 19. 13:01

Nem sieti el az IKEA a vasárnapi újranyitást: a vásárlóknak még bő egy hónapot kell várniuk arra, hogy a hét utolsó napján is vásárolhassanak. Viszont öröm az ürömben, hogy a következő hónapban még marad a bővített nyitva tartási idő, a vasárnapi újranyitás után azonban minden visszatér a régi kerékvágásba.

Az IKEA friss közleménye szerint a vásárlóknak még bő egy hónapot kell várniuk arra, hogy a hét utolsó napján is betérhessenek a svéd bútorlánc hazai áruházaiba.

"Alaposan megvizsgálva a lehetőségeket és a törvény előírásait, az IKEA 2016. május 22-étől kezdve 9 és 21 óra között tartja nyitva budapesti és budaörsi áruházait"

- olvasható a közleményben.

Azért esett erre a dátumra a választás, hogy a munka törvénykönyvében meghatározott módon, időben értesíthessük munkatársainkat, valamint, hogy minden érintett felkészülhessen a változásokra. Ehhez kapcsolódva minden, korábban érvényben lévő körülményt visszaállítunk, beleértve a munkatársak munkavégzéshez kapcsolódó pótlékait is

- mondta Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR-vezetője.

A vásárlók az első vasárnapi nyitás napjáig, május 21-ig az eddigiekben-érvényben lévő, 9-22 órás nyitva tartás szerint látogathatják budapesti és budaörsi áruházakat hétfőtől szombatig.

Címkék:
vásárlás, IKEA, bútor, vasárnap, vasárnapi zárva tartás, vasárnapi nyitva tartás, vasárnapi boltzár, bútoráruház,