Mégsem nyitnának ki mindenhol a boltok vasárnap?

Portfolio2016. április 11. 19:30

Visszavonná a kormány a vasárnapi boltzárról szóló törvényt, ez alapján pedig akár újra kinyithatnának a boltok vasárnapokon. Ezzel kapcsolatban tett fel kérdéseket a Portfolio a hazai kiskereskedelmi láncoknak, amelyekből az is kiderül, hogy van olyan lánc, amelyik nem feltétlenül nyitná ki minden üzletét a hét utolsó napjain.

Aldi

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a hatályos jogszabályok szerint alakította ki 107 magyarországi üzletének nyitva tartását és a jövőben is jogkövető módon a mindenkori hatályos jogszabályok alapján fog eljárni.

Lidl

A Lidl Magyarország tudomásul veszi a törvény módosítását, és annak hatályba lépését követően az abban foglaltaknak megfelelő gyakorlatot fog folytatni.

Spar

A SPAR Magyarországnál kiemelten fontosnak tartjuk a vásárlói visszajelzéseket. Éppen ezért a vasárnapi zárva tartás eltörlése esetén arra fogunk törekedni, hogy megteremtsük az újranyitás feltételeit. A vasárnapi nyitva tartás természetesen -ahogy a törvény bevezetését megelőzően- csak azon áruházainkat fogja érinteni, ahol a vásárlói visszajelzések ezt indokolják. Ilyen helyszínek lehetnek a belvárosi területek vagy az idegenforgalmilag frekventált helyek. A vevői igényeknek megfelelve továbbra is szeretnénk mindent megtenni azért, hogy vásárlóink a lehető legkényelmesebben intézhessék bevásárlásaikat, akár a vasárnapi napokon is.

Tesco

Célunk, hogy a mindig hatályos jogszabályi kereteken belül a vásárlók számára legjobb lehetőségeket tudjuk kínálni. A törvénymódosítási javaslatot vizsgáljuk.
Címkék:
vásárlás, vasárnapi zárva tartás, vasárnapi nyitva tartás, vasárnapi boltzár,