Megszűnik a Tesco mobiltelefon-szolgáltatása

Pénzcentrum2016. február 24. 09:00

Április 16-án megszünteti a mobiltelefon-szolgáltatást a Tesco Mobile. Az ügyfelek a Vodafone-hoz kerülnek majd - írja a hwsw.hu.

Másfél hónapon belül megszünteti szolgáltatását a Tesco Mobile, a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. által 2011-ben közösen alapított virtuális mobilszolgáltató (MVNO). A saját számmezővel is rendelkező szolgáltató ügyfelei április közepétől a Vodafone-hoz kerülnek.

Április 1-től már nem lehet új előfizetést kötni a Tesco Mobile-nál, április 5-től a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyás tarifákhoz. Az ügyfelek átadás-átvétele április 6. és 16. között zajlik majd, a váltást követően az előfizetők SMS-t kapnak a változatlanul megmaradó telefonszámukra. A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a váltást követően a mobilkészülék egyes beállításainak (pl. APN, MMS-központ címe) módosítására lehet szükség.

A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. A Vodafone különböző kedvezményekkel várja a Tesco Mobile-os ügyfeleket, a váltást követően egy hónapig 1 GB-nyi adatforgalmat kapnak ingyen, valamint három hónapig havonta 1000 forint lebeszélhetőséghez jutnak, melyet belföldön, normál díjas irányba használhatnak fel.

Címkék:
vásárlás, Tesco, mobiltelefon, szolgáltatás,