Kiderült, mikor nyit a legújabb magyar IKEA

Pénzcentrum2016. február 4. 10:13

2017 tavaszán várható a legújabb magyar IKEA átadása - tudta meg a Pénzcentrum a lakberendezési áruház mai napon tartott sajtótájékoztatóján.

2017 tavaszán várható a soroksári IKEA-áruház átadása - tudta meg a Pénzcentrum a lakberendezési multi mai napon tartott sajtótájékoztatóján. A svéd bútorlánc hazai vezetésének tájékoztatása szerint a legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre.

Az építkezés összhangban lesz az IKEA-csoport globális stratégiájával, amely szerint 2020-ig az összes áruház energiaigényét megújulókból kell majd biztosítani. Így ígéretük szerint a soroksári egység minden bizonnyal a régió éllovasának számít majd fenntarthatósági szempontból, fűtésére és hűtésére például geotermikus fűtőrendszert használnak majd, az elektromos áramot napelemekkel biztosítják, míg a mellékhelységeknél esővízzel oldják meg az öblítést.

Az új áruház a XXIII. kerületben, a bevásárló üzletközpontban található hipermarketek közelében épül majd. A legfrissebb tájékoztatás szerint az egység 34 ezer négyzetméteren fog elterülni, és közel 1200 parkolóhely is tartozik majd hozzá. A

IKEA áruházat építeni számunkra soha nem csak egy épület létrehozását jelenti, hanem egy szoros kapcsolat kezdetét is az érintett kerület és az IKEA között. Évekre, évtizedekre szóló elköteleződést a helyi közösség mellett, együttműködést, párbeszédre építő transzparens kommunikációt és közös sikereket

- mondta el korábban a Pénzcentrum megkeresésére Marek Feltl, az IKEA Csehország, Magyarország és Szlovákia régiójának vezérigazgatója.

Loading...
Címkék:
vásárlás, IKEA, multi, lakberendezés,