Hajnal óta állnak sorban egy pesti boltnál, pedig drága minden

Pénzcentrum2015. november 5. 12:00

Régen látunk olyan hosszú sort bolt előtt, mint amilyet a H&M egyik budapesti üzleténél fotóztak csütörtökön.

Hosszú órákig álltak sorban a vásárlók a H&M ruházati lánc egyik budapesti üzlete előtt csütörtökön. Az alábbi Facebook-bejegyzés szerint volt, aki hajnal 5-kor már odaállt a belvárosi bolt bejáratához (az üzlet egyébként 9-kor nyit).

Loading...


A vásárlók minden bizonnyal a H&M új kollekciójára várnak, amit a Balmain nevű francia luxus-divatcéggel együtt készítettek. A cégnek minden évben van hasonló együttműködése nagy divatházakkal, neves tervezőkkel: ezek a kollekciók általában limitált szériás darabokat tartalmaznak, gyorsan elfogynak.

Ötször annyit hoz, mint a bankbetét, mégsem Marcsika: KATTINTS a tippekhez!

Beszédes, hogy a H&M magyarországi webshopja is leállt a vásárlók rohamától csütörtök délelőtt.

Kattints a képre galériánkhoz! Árakat is mutatunk (Forrás: H&M hírlevél)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címkék:
vásárlás, h&m, ruha, divat, luxuscikkek,