Erre érdemes figyelni: ismét változik a boltok nyitva tartása

Pénzcentrum2015. október 21. 14:00

Egy újabb várva-várt hosszú hétvége előtt állunk, a jól megérdemelt pihenés előtt azonban érdemes figyelni arra, hogy hogyan változik a boltok nyitva tartása.


A Pénzcentrum információi szerint a boltok nyitva tartása az alábbiak szerint alakul a következő napokban:

Október 22-én, CSÜTÖRTÖKÖN a boltok a szokásos rendben várják a vevőket, a hipermarketek este 10-kor zárnak, a plázák boltjai általában 8-ig, 9-ig tartanak nyitva.

Október 23-án, PÉNTEKEN a legtöbb bolt zárva tart. Csak néhány kisboltban, virágboltban, illetve a benzinkutaknál vásárolhatunk.

Október 24-én, SZOMBATON a megszokott szombati nyitva tartás lesz érvényben. Érdemes figyelni arra, hogy lehetnek olyan kisboltok, szaküzletek, amelyek nem nyitnak ki a hétvégén.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Október 25-én, VASÁRNAP néhány üzlettől eltekintve szinte minden zárva tart majd, ahogy azt már megszokhattuk.

Várhatóan szerdán, csütörtökön és szombaton a szokásosnál nagyobb tumultus lesz  a boltokban, így jó eséllyel hosszú sorokra kell majd számítani.

Címkék:
bolt, hosszú hétvége, nyitva tartás, ünnep, boltzár,