Négy nap múlva itt a Sziget - de nem csak itt fizethetsz a telefonoddal

Pénzcentrum2015. augusztus 6. 20:01

A MobilTárca egy olyan mobilfizetési alkalmazás, amellyel egy helyre gyűjtheted a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyádat, és virtuális formában tárolhatod azokat arra alkalmas mobiltelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, és a MobilTárcába töltheted koncert- és színházjegyeidet.

Az okostelefonod többet tud, mint gondolnád. Most mutatunk négy olyan dolgot, amire használhatod a MobilTárcádat, akár már idén nyáron is.

Fizethetsz fesztiválokon

Idén nyáron már nincs szükség pénztárcára vagy plasztik bankkártyára a fesztiválozáshoz, hiszen okostelefonnal is lehet fizetni minden hazai készpénzmentes fesztiválon, többek között az augusztusi budapesti Sziget Fesztiválon. A fizetésifunkció használatához azonban szükséges a MobilTárcába letöltött bankkártya is, amely jelenleg az OTP Banknál érhető el - az OTP MasterCard Mobil PayPass típusú kártya tölthető le a MobilTárca alkalmazásba. Ez a kártya a MobilTárcában ugyanúgy működik, mint minden plasztik PayPass bankkártya - minden PayPass elfogadóhelyen 5000 forint alatti vásárlásnál PIN kód megadása nélkül lehet vele fizetni, efölött pedig a bankkártyához tartozó PIN kód megadása szükséges a vásárláshoz.

Minden olyan készpénzmentes fesztiválon lehet így fizetni, ahol egyébként plasztik PayPass típusú bankkártyát is lehet használni. Sőt, a fizetés lemerült mobilkészülék esetén is működik.

Fizethetsz a boltban

Az alkalmazást minden olyan helyen használhatod fizetésre, ahol PayPass-os egyérintéses terminállal találkozol. Akár boltban, moziban, büfében, tömegközlekedési jegy vásárlásánál, vagy épp egy gyorsétteremben.

Hűségpontot gyűjthetsz

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Igényelj NFC SuperShop kártyát, hogy mobillal gyűjthesd és válthasd be SuperShop-pontjaidat a megjelölt elfogadóhelyeken.

A SuperShop NFC kártya olyan ingyenes virtuális törzsvásárlói kártya, amelynek segítségével pontokat gyűjthetsz és válthatsz be az elfogadóhelyeken, amit pontfolyószámlán tart nyilván a SuperShop. Az SuperShop NFC kártyát a mobiltelefonra tölthető MobilTárca alkalmazásba tudod letölteni. Így az NFC technológiának köszönhetően mostantól mobiltelefonod segítségével, egy érintéssel gyűjtheted hűségpontjaidat.

Színház- és koncertjegyeket használhatsz vele

Vásárolj NFC jegyeket a jegy.hu oldalon megjelölt előadásokra, töltsd le a jegyeket a MobilTárcába, így nem kell többé a jegynyomtatással bajlódnod.

Az előadásra így egyszerűen, az alkalmazásban tárolt jegyek egy érintéssel történő érvényesítésével juthatsz be.

Címkék:
vásárlás, okostelefon, fesztivál, mobilfizetés,