Hamarosan itt az új Tippmix: mutatjuk a részleteket

Pénzcentrum2015. augusztus 6. 13:03

Több mérkőzés, több fogadási típus, gyorsabb nyeremény kifizetés és immár élő fogadási lehetőség is - többek között ezekkel bővül a Szerencsejáték Zrt. a legnagyobb sportfogadási játéka. Hamarosan indul a megújult Tippmix.

2015 augusztusában a Tippmix számos ponton fog megújulni. A jövőben a Szerencsejáték Zrt. több fogadási eseményt, gyorsabb nyeremény kifizetést, élő fogadási lehetőséget, több fogadási típust fog nyújtani játékosainak. A népszerű sportfogadás továbbra is ugyanazokon a megszokott értékesítőhelyeken lesz elérhető, ahol eddig.

Komoly fejlesztés része

A Tippmix megújítása több tényező együttállásának köszönhetően jöhetett létre. A Szerencsejáték Zrt. elkötelezett amellett, hogy a folyamatosan változó piaci környezethez, valamint a játszási szokásokhoz igazítva fejlessze játékpalettáját. 2013-ban bevezetésre került a Tippmixpro, a cég online sportfogadási oldala, mely azóta is kiváló eredményeket ért el: 2013-ban az előzetes várakozásokat felülmúlva 5,5 Ft árbevételt hozott, 2014-ben pedig - többek között a brazil labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően - újabb árbevételi rekordokat ért el. 2014 októberében szintén komoly innovációnak számított, hogy a társaság kilépett a nemzetközi színtérre és bevezette az Eurojackpot nevű számsorsjátékot. Az innováció jegyében 2015 a Tippmix éve lesz.

Játékosok visszajelzései alapján

A Tippmix 1998-as indulása óta folyamatosan kisebb-nagyobb átalakításokon esett át, ám a mostani fejlesztés jelentőségében messze meghaladja az eddigieket. A Társaságnak figyelembe kellett vennie, hogy a sportfogadási piac átalakulása mellett a játékosok tájékozódási és tartalomfogyasztási szokásai is megváltoztak. A fogadók visszajelzései alapján igényként szerepelt a fogadási kínálat bővítése, a több eszközön való megjelenés, a gyorsabb nyereményfelvétel, valamint a mérkőzés alatti fogadási lehetőség is.

Fontos szempont volt, hogy a Tippmix közösségi jellege megmaradjon. Magyarország legkedveltebb fogadási játéka nemcsak a tippekről szól, hanem a közös latolgatásról, az elmélyült mérlegelésről és az aprólékos szelvénykitöltésről is.

A Tippmix versenyképességének megőrzése érdekében tehát szükség volt a nemzetközi gyakorlat és a játékosok visszajelzéseinek figyelembe vételére. A változásokról több helyen is tájékozódhatnak a fogadók, többek között az új arculatot kapó és 16 oldalasra bővülő Szerencsemixben (zöld újság), a honlapon és az eladóhelyeken kihelyezett "Hogyan fogadjunk?" c. füzetekből.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Loading...

Megújult szelvények

Az átállás a fogadási szelvényeket is érinti, melyek kitöltése rövid áttekintés után is könnyen megérthető. A mérkőzés kezdete előtti szelvények a következőképp fognak kinézni:

A mérkőzés ideje alatti (élő) fogadáshoz egy külön szelvény fog tartozni, mely eltér az előzőtől, de hasonló felépítéssel bír:

Címkék:
vásárlás, szerencsejáték, tippmix,