Ezekkel a számokkal nyerhetsz ingyen az Ötöslottón

Pénzcentrum2015. július 28. 18:30

Ezen a héten is játékot hirdet a Pénzcentrum: nyerd meg velünk az Ötöslottó 31. heti, 580 millió forintos főnyereményét - egy filléredbe sem kerül!

A 31. játékhéten 580 forint keresi gazdáját Magyarország legkedveltebb számsorsjátékán, vagyis az Ötöslottón. A sorsolást, ahogy olvasóink már megszokhatták ezen a héten is (szombat este kb. 18:55-től) élőben közvetítjük majd itt a Pénzcentrumon.

Ugyan még messze vagyunk a legutóbbi, 5 milliárd forintos gigajackpottól, azért 580 millió forintból is sok magyar család hétköznapjait könnyíthetnénk meg. Éppen ezért a Pénzcentrum szerkesztősége úgy döntött, közösségi lottózást indít.

Nem akarsz lemaradni a Pénzcentrum nyereményjátékairól?
>>>Lájkold Facebook-oldalunkat!

A szelvényt mi már megvettük (gép számokkal játszottunk); neked csak annyi a dolgod, hogy legkésőbb augusztus 1-jén (szombat) 18 óráig megosztod ezt a posztot, valamint a poszt hozzászólásainál megírod, mi a szerencseszámod. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Loading...

Ha megütjük az e heti (31.), 580 milliós főnyereményét, azt azok között osztjuk* szét, akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 4-3-2 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége befekteti (egy cukrászdában...).

* A nyereményt - az esetleges adókat, járulékokat, illetékeket leszámítva - egyenlő részben osztjuk szét, az 5 fős szerkesztőséget is beleértve.

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, jackpot, szerencseszombat,