Új fegyverrel harcol a pesti pláza a vasárnapi zárva tartás ellen

Pénzcentrum2015. július 8. 18:02

Érdekes módszerekkel próbálják felvenni a harcot a vasárnapi zárva tartás ellen a bevásárlóközpontok.

Korábbi lapértesülések szerint a bevásárlóközpontok a vasárnapi zárva tartás legnagyobb vesztesei. A plázákban a boltok túlnyomó többsége zárva tart, csak néhány kisebb bolt várja a vevőket. Sok hatalmas plázában szinte elvesznek a vasárnap sétálgatók.

A bevásárlóközpontok persze próbálkoznak.

Budapesten például

  • az Allee 20 százalékos kuponos keddet tart jövő héten
  • az Arena szintén 20 százalékos kuponokat kínál, legközelebb július 22-én
  • a MOM Park, a Mammut és az Árkád leginkább a nyári leértékelésekkel kampányol.

A vidéki plázákban jellemzően kuponakciókkal találkozhatunk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Érdekeset lép a Westend

Talán a legkülönlegesebb akcióval a Westend rukkolt elő. Az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpont kampányának lényege, hogy vasárnap az éttermekben ezer forintért kétezer forintnyi fogyasztást vásárolhatunk. A dolog úgy működik, hogy ezer forintos menükártyát lehet venni az információs pultoknál, amelyért kétezer forint értékben lehet érte ételt, italt kapni a legtöbb étteremben. A menükártya sok étteremben a teljes étel és italválasztékra érvényes, bizonyos helyeken összeállított menüket biztosítanak.

A bevásárlóközpont honlapján arról is tájékoztat, hogy egy személy egy vasárnap maximum 10 db menükártyát vásárolhat.

Címkék:
vásárlás, Westend, pláza, vasárnapi zárva tartás,