Megszólalt az IKEA! Mikor lesz webshop Magyarországon?

Pénzcentrum2015. június 4. 15:38

Hírügynökségi jelentések szerint világszerte elindítja házhoz szállítását és webshopját az IKEA. Megkérdeztük a lakberendezési láncot, Magyarországon mikor tudunk online vásárolni.

Az AFP hírügynökség csütörtöki beszámolója szerint az IKEA lakberendezési lánc minden olyan országban elindítja webshopját, ahol jelenleg boltjai vannak.

Természetesen most is van webshop egyes régiókban - például Nyugat-Európában -, azonban a legtöbb országban csak a kínálatot lehet böngészni az áruházlánc honlapján. A bejelentésben nem adtak meg konkrét időpontot, mindössze annyit, hogy

a következő években

várható az online piacra lépés az IKEA-országokban.

De nálunk mikor?

Az IKEA Magyarországon is évek óta tervezi a webshop elindítását. Legutóbb januárban azt közölték, hogy az ír és a brit webáruházak tapasztalatai alapján

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
nagy esély van rá, hogy legkésőbb 2017­-ben hazánkban is elinduljon online szolgáltatásuk tesztelése.

Mai megkeresésünkre az IKEA Magyarország az alábbi választ adta:

Az IKEA e-shop jelenleg csak néhány országban működik, egyelőre teszt program (pilot program) jelleggel. Az IKEA tervezi az online vásárlás bevezetését a magyar piacon is, az ezzel kapcsolatos döntést pedig a külföldi mintaprojektek tapasztalatai alapján hozzuk majd meg.

Címkék:
vásárlás, webshop, IKEA,