100 millió forintért vett lottószelvényt a testvérpár

Pénzcentrum/Index.hu2015. május 15. 13:51

100 millió forintból vett lottószelvényt egy magyar testvérpár. A paksaméták csak négy hatalmas kartondobozba fértek bele, de mégis lett telitalálatuk.

Minden magyar álmát váltotta valóra F. Attila és F. László, amikor társaikkal azt a kifinomult szisztémát választották, hogy annyi lottószelvényt vesznek, amennyit csak bírnak, aztán majd lesz, ami lesz.

Pontosabban nemcsak annyit vettek, amennyit bírtak, hanem sokkal többet. A vádirat szerint jogosulatlanul megszerzett banki adatokat felhasználva szereztek maguknak "ügyfeleket", akiktől pénzt csaltak ki, majd a nyereménytől nem fizették vissza. F. & F. ügyvédje szerinte ez nem igaz: mindenkit kifizettek, pénzük külföldi befektetések hozamaiból volt.

Valamiért mégis úgy alakult, hogy most csalás miatt folyik ellenük büntetőeljárás. Mielőtt bárki a szívéhez kapna, nem, az a törvénytelen, ha valaki százmillióért vesz lottószelvényeket, mint tette azt F. & F., akik egy alkalommal 441 milliót nyertek így a Skandináv lottón.

Készpénzben, egy táskában vitte be a pénzt az üzletbe, az egyik terminál fél napon keresztül nyomtatta a négy kartondoboznyi lottószelvényt. Utána egyesével kellett megnézni az összeset. Az egyik telitalálatos volt

 - mondta Berényi András, F. ügyvédje a Borsnak. Bármilyen jól hangzik az ilyesmi mesterterv, ne adják el a családi összefogásból vett százmilliós villát, mert még a végén felkopik az álluk! 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
vásárlás, lottó, szerencsejáték,