Alig nyertek valamit a magyarok az eheti Eurojackpoton

Pénzcentrum2015. május 2. 10:00

Ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat (5+2 találat) az Eurojackpoton, így a 19. héten már 90 millió euróért (~29 milliárd forint) izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.

A nyerőszámok a 18. játékhéten (a május 1-én tartott sorsoláson) emelkedő számsorrendben a következők:

8; 24 ;25; 30; 50; 4; 6;

KATTINTS! Quaestor és Marcsika: így kamatozna náluk az Ötöslottó 4 milliárdja

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) idehaza és külföldön sem volt telitalálat.

Az alacsonyabb nyerőosztályokban viszont több mint kevesebb mint 15 ezer magyar játékosnak volt szerencséje. Közülük egy szerencsés játékosnak sikerült megcsípnie a 6 milliós nyereményt (4+2 találat).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címkék:
vásárlás, lottó, eurojackpot,