Anyák napja: 5 ajándék, aminek mindenki örülne

Pénzcentrum2015. május 1. 10:01

Idén május 3-án, azaz most vasárnap lesz anyák napja. Ez egy megfelelő alkalom arra, hogy támogassuk, segítsük édesanyánkat. A Pénzcentrum ezúttal arra mutat ötleteket, hogyan lephetjük meg édesanyánkat úgy, hogy ő ne érezze magát kellemetlenül.

1. Ajándékkártya

Ma már szinte minden boltban lehetőségünk nyílik ajándékkártya vásárlására. Gondolkozhatunk ruhaboltban, könyvesboltban, de akár bútorboltban is. A lényeg, hogy édesanyánk végül azt tudja megvásárolni magának, amire igazán szüksége van.

2. Ajándékutalvány

Ez abban különbözik az ajándékkártyától, hogy az utalványra feltöltött összeget több helyen is felhasználhatjuk, illetve nem konkrét terméket, hanem valamilyen szolgáltatást lehet igénybe venni. Többféle csomag közül is választhatunk, például itt és itt. Édesanyánk ekkor kedve szerint mehet akár fürdőbe, borkóstolóra, vagy masszázsra is.

3. Belépő

Ma már a számítógép előtt ülve könnyen vásárolhatunk színházjegyet, múzeumi belépőt, vagy koncertjegyet. Ezen az oldalon például egyszerűen válogathatunk. A legjobb, ha páros belépőt veszünk és mi is elmegyünk édesanyánkkal a választott programra.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

4. Tárgy otthonra

Ha tudjuk, hogy édesanyának szüksége lenne valamire a háztartásban, akkor ezzel figyelmességgel nagy sikert arathatunk. Legyen az egy süteményforma vagy egy elavult háztartási gép cseréje.

5. Töltsük fel a hűtőt / főzzünk

Amennyiben édesanyánk semmiféle ajándékot nem fogadna el tőlünk, de mi szeretnénk neki segíteni, illetve meglepni őt, akkor menjünk el és vásároljunk be neki otthonra. Azonban, ha úgy érezzük, ezzel nem aratnánk sikert, akkor főzzünk édesanyának egy ebédet. Hiszen sok-sok éven át ő főzött ránk, így ő kivehet egy szabadnapot.

Címkék:
vásárlás, ajándék,