Figyelem! Változik a boltok nyitva tartása

Pénzcentrum2015. április 3. 10:23

Hosszú hétvége előtt állunk: érdemes figyelni, változik a boltok nyitva tartása is.

A Pénzcentrum információi szerint így alakul a boltok nyitva tartása a következő napokban:

Április 3-án, PÉNTEKEN az üzletek a szokásos rend szeriont tartanak nyitva. A plázák boltjai általában 9-kor, 10-kor zárnak, a hipermarketek 10-ig, a nagyobb élelmiszerboltok 8-ig, 9-ig várják a vevőket.

SZOMBATON, április 4-én a hiperek reggel 6-tól este 10-ig várják a vevőket, az élelmiszerboltok közül is sok nyitva lesz egész nap (általában 7-ig, 8-ig), a plázák boltjai 8 és 10 óra között zárnak.

VASÁRNAP és HÉTFŐN (április 5-6) a húsvéti ünnep miatt szinte minden bolt zárva lesz (azok az üzletek is, amelyekre jelenleg még nem érvényes a vasárnapi zárva tartás szabálya, tehát például a világörökségi területek boltjaiba sem érdemes elindulni).

Kivételt jelenthetnek a virágboltok, ajándékboltok, benzinkutak, és néhány kisbolt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KEDDEN, április 7-én az élelmiszerboltok a szokásos menetrend szerint reggel 6-kor, 7-kor nyitnak, a plázákat 10 órától érdemes felkeresni.

Sokan lesznek, az biztos

Ahogy az lenni szokott, sokan péntekre és szombatra időzítik a húsvéti nagybevásárlást, így ma a szokásosnál nagyobb tömegre érdemes számítani az élelmiszerboltokban, hipermarketekben. Aki teheti, hagyja az esti órákra a bevásárlást - a vasárnapi szabályozás miatt sok bevásárlóközpont, pláza is este 10-ig várja a vevőket.

Címkék:
vásárlás, bolt, nyitva tartás,